Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Wednesday, February 01, 2012

Its a sad day actually

Hari ni, mulai hari ni...aku sit alone...no more neighbor. Jiran aku selama 7 tahun akhirnya berpisah dgn aku. Sebabnya? Tempat baru yg kami duduk sgt la x privacy...sgt la di tgh jalan yg membuat kami 4 org sgt2 distracted dan demotivated.

After more than a month of silent treatment to all (selain dgn kami 4 org), dia pindah to another cubicle sbb owner cubicle pindah tempat lain. So tinggai la aku...sorg2 kat sini. i'm so sad. I am really sad.

Dia bukan setakat jiran aku, dia jugak antara kwn baik aku yg x berapa kerat dan dia jugak satu2nya org yg aku tau berkongsi tarikh lahir dgn aku walopun beza umur kami hampir 10 tahun. We have same interesting, same mood...dan sgt sama dlm byk benda.

Since hari dia bgtau dia akan pindah...aku sgt2 sedih...walopun depan tu ja dia pindah. Lepas dia decide nk pindah, kami 3 org yg lain diberi pilihan nk pindah jugak ataupun stay tempat sekarang. Tapi pilihan yg kami dapat is worse than current position.So we chose to stay.

Dear boss, I just assume you read this...as you said sometimes you visit here. We dont ask so many even we've been asked so many. We just want our place back. We need place where we can focus and less distracted. Apa yg kami rasa? To be honest, we've feel like been shoved away because of new comers. Its to satisfy your new comers. Even Mr Cool Guy and Mr perfectionist also feel bad and really impacted. We're really....reallly...really de-motivated and not feel good.

We're not asking for extra increment, we're not asking for extra bonus...we just ask a place where we can really focus into our work. We just want our place back. Thats all!!!!

You said I am positive...but today...I am emotional. I cant think positive anymore perhaps only today.

XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers