Thank you, bestie 💕


Come back from lunch, nmpk hadiah atas meja Jan. The best PA? Aik... Sapa nak rampas PA aku ni? 😅


Then, sampai meja aku... Yeay... I got mine jugak. 😍


Alhamdulillah. Thank you so much, ti.
Memang seprais aih. Langsung x expect akan dapat hadiah special hari ji.





Aku mmg die hard fan Harry Potter... Rasanya semua close friends knew that.

First time, dpt hadiah relate to HP 💕




So touching... Every words... I'll treasure it. I love you so much.




Lupa pulak, ni hadiah utk Jan.



XOXO Lots of loves -H3H-

Team breakfast

Berjaya jugak breakfast beramai-ramai ke koteaw pagi ni.

Walopun tak cukup korum....tanpa AJ, Naim dan Faiz...kami teruskan jugak...hahahaha



 
Lamanya tak makan roti kaya yang sedap ni


Our fav koteaw kerang

Hadi belanja peknga...sedap jugak kuah gulai peknga ni



XOXO Lots of loves -H3H-

Date night - movie time

We will watch midnight movie date hari ni, lamanya tak tengok movie midnite berdua.

Ibu layan Paskal for second round, redeem complimentary birthday ticket.
Abah tak tengok lagi Paskal...ibu rela saja tengok Paskal lagi 3 kali pun. Hahahahaha

Sorry anak, sesekali kena tinggai awak.

 


XOXO Lots of loves -H3H-

Happy Birthday Mak

Alhamdulillah...hari sekali lagi birthday mak.

Happy Birthday yang ke 61, mak.
Sekali lagi syukur,kita bole celebrate luar dari hospital, walopun cuma di rumah.

Semoga mak cepat sihat sepenuhnya. Semoga mak kembali cergas seperti dulu. Rindu sangat nak jalan2 dan pusing2 dengan mak.

Rindu sangat nak ajak mak pi makan mana2.
Rindu sangat nak ajak mak pi shopping.

Yang penting, kami masih mampu meraikan besday mak malam ni.

Thank you atas kerjasama semua...walopun aku cuma bg duit dan balik makan.

Kek BR jugak untuk mak, sebab mak tak bole makan telur dan jugak tak puas makan hari tu.

So....kali ni...kita maik saiz yg paling besaq. So, semua orang makan dengan bersungguhnya. hahahaha....puas sungguh....amik....




dua ketoi yang sentiasa ada besday sapa pun....hahahaha



































Ayah pun suka...sebab ayah memang suka eskrem

Pic KFC dengan mi rebuih pun dah lupa nak snap sebab excited dengan kek tu. Hahahahaha

XOXO Lots of loves -H3H-