Miss you so much, Kak Irah

Banyak halangan sebenarnya hari ni. Puaih mengatur semula plan. πŸ˜”

Tapi.... Rindu sangat pada kakak sorang ni. Kalo tak jumpak hari ni... Mungkin tahun depan pulak. Semoga masih ada kesempatan untuk kita gather2 lagi tahun depan.

Tak puaih sembang. Rasa macam laju sangat masa. Dari kat depan sampai ke dapur... Sampai ke luaq.... Tak habih2 sembang. Kalo ikut ati.... Memang tamau balik lagi 🀭.



















Yang baju hijau ni, Jasmine. Anak sulung kak Irah. She like daughter to us too.
Sebab masa mula keja dulu, she's only 1 year +. And now...she is 16. Tinggi kan?

Bila tengok anak dah besaq lagi...suddenly feel old. Hahahhaha....Jiwa tetap muda. Hihihihihi


Anak dengan mak serupa kan? Jasmine is really mini Kak Irah.

 
 
Thank you, kak irah. Jamu kami macam2 sampai segah dan mengah πŸ˜‚.

Dah la jamu nasik dengan lauk yang macam2. Jamu pulak pulut durian 😝.




Dalam banyak-banyak lauk...dia makan ayam masak kicap ja. Alahai...anak oooo anak











Ini sesi membawang. Mak-mak membawang...gelas kak Irah sebiji "selamat" dek anak main aci ligan dengan Ayra. Huhuhuhuhu...sorry,kak Irah




Ada rezeki kita jumpak lagi. ❤️❤️❤️❤️

~Good friends are like stars. You don't always see them, but you know they are always there. ~
πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘­

XOXO Lots of loves -H3H-

Ladies in Black ⬛⚫

Black is modest and arrogant at the same time.

Black is lazy and easy but mysterious.

But above all, black says this : I don't bother you - don't bother me.

~Yohji Yamamoto

Always feel confident and sexy in Black 🀭

Black doesn't make you slim but black is always my color πŸ–€πŸ–€πŸ–€πŸ–€πŸ–€πŸ–€πŸ–€

Yang penting, hati jangan hitam πŸ–€ 😝

Jangan dengki dan busuk hati dengan orang. Stay positive, baru hati tenang 😘




XOXO

 Lots of loves -H3H-

Hantu Durian

Baru dok rungut kat husband, tak makan durian puaih2 lagi musim ni.
Dua tiga hari bini dok menyanyi skrip sama ja, malam ni husband bawak balik 2 plastic besaq durian.

Silala makan sampai muntah.Hahahahaha....Alhamdulillah...kenyang.




Lebiu husband.

XOXO

 Lots s of loves -H3H-

Jamuan Raya Celestica

Jamuan Raya Celestica Tahun ni sangat boring.

Dah lama menu semua raya sama....beriyani from Kapitan. Sedap memang sedap. Tapi...boring.
Kalo dak dulu best ja, siap ada eskrem, ketupat, sate....baru feel raya.

Huhuhuhuhu....kantin baru ni masak x sedap ka? Dulu cater dr kantin ja....sedap pun. Katerer baru ni pun sedap la jugak. OK hapa.

Nasib badan....rezeki tetap rezeki.

Jangan food poisoning macam hari tu, sudah lah...









Pantang Nampak kamera masing-masing....hahahaha







oh mai feberet


XOXO

Lots of loves -H3H-