Takziah buat Nat sekeluarga

Pagi tadi, aku dikejutkan dgn kol drp Aida...mak Nat dah meninggal dunia. Aku terkedu dan terkelu...terdiam sat...kemudian barulah terkeluar...Innalillah...Walopun aku x rapat dgn mak Nat, tp aku kenai mak dan pernah berziarah 2 kali ke rumah Nat. Kami bertolak dr Kulim koi 9.55pg dan reach Alor Setar koi 11.15pg. Elok kami sampai dalam 10 minit, mak Nat di bawa turun untuk dikebumikan.

Alhamdulillah, mak Nat meninggal di pagi Jumaat koi 7.30pg dengan semua anak-anak dan suami di sisi. Urusan pengebumian juga berjalan lancar. Semoga roh mak Nat, dicucuri rahmat dan ditempatkan di sisi orang2 yang beriman. Amin.Nat nampak sangat kuat, lebih kuat drp kami yg nk bg semangat kat dia. Tapi dalam hati Nat, Allah saja yg tau.Nat, pls take care...kami semua ada untuk hang bila hang perlu kami, Insya-Allah Nat.XOXO1 comments:

Natrah said...

yg hidup pasti mati...habuan mama meninggal hari jumaat,kami redha...aku terpaksa kuat demi anak2 ngan abah,walaupon dugaan bertimpa2...aku juga kuat sbb ada kwn2 cam hangpa semua...:-)