Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, March 13, 2012

Pulau Sayak...lagi

11 Mac 2012 - Ahad


Malam ni kami pi Pulau Sayak lagi untuk dinner...saja ja nk amik angin...hehehe

Selalunya kami makan kat Yusuf Mee Udang, kali ni saja nk try Yaakob Mee Udang. Dulu Yaakob Mee Udang ni hanya ada mee udang...xdak koteaw atau lain2. So la ni dah ada...boley la kami pi...

Taste? About similar la tp kuah dia ada kacang which make the taste different. Tapi bau dia tumis masakan goreng mcm best ja....hubby ckp nk kena try len kali. Insya-Allah...

Tapi kalo nk enjoy feel pantai...aku rasa...gerai Yusuf lagi best kot....btoi2 feel pantai...ni walopun btoi2 tepi pantai tp feel pantai tu kurang...x tau la pasai apa...

anak enjoying his maggie udang
5 ekor udang besar sembunyi bwh koteaw....ni special punya tau...biasa punya 3 ekor udang besaq
XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers