Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Friday, July 29, 2011

Thank you everybody

After 2 days works hard and only 2 hours of sleep both nite...aku lega. Selesai sudah order beramai2. Mungkin sbb dh nak posa, ramai yg nk buat kenduri la...nk celebrate besday anak la. Mmg penuh sesungguhnya penuh order utk Khamis dan Jumaat.

Sok lak, cuma tinggai sebijik CMC upin dan ipin untuk anak Kak Rosita (sepupu kak Ku Mazlina) dan apam dot2 seratus untuk aida...utk kenduri sambut posa kat umah tok dia mlm sok.

Order hari khamis,
aku siapkan 800 bijik apam dot2 drp beberapa tuan
2 bijik kek banjir

Order untuk hari ni lak
1 CMC btk buku
5 kek banjir
100 mini kapkek bajet
120 kapkek, 100 individual packing (hubby yg tolong packing kan)
Thanks to ayah dan mak, sbb tolong kejutkan koi 5 pg...kalo dak mau hanyut bila tidoq pun koi 3pg.
Thanks to Mr Hubby yg sentiasa melayan request aku beli barang yg bermacam2 dan merata tanpa jemu. Alhamdulillah...inilah rezeki namanya.


Aku xkan mampu buat semuanya tanpa sokongan daripada semua pihak. Love you all, always.

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers