Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Sunday, June 19, 2011

I love you, Ayah

Selamat Hari Bapa to ayah dan my luvly hubby. I love them most. Selalu aku crita pasai hubby kali ni aku nk crita pasai ayah pulak.



Ayah mmg nampak garang dan serius tapi aku sangat22222 sayang ayah. Ayah xkan garang kalo bukan aku yg nakal. Ayah xkan marah kalo aku x buat salah. Semuanya mesti ada pasaikan?

Aku mungkin anak yg agak nakal...anak aku byk akai...ikut perangai aku ka? Hahahaha

Aku ingat lagi, waktu aku kecik2 dulu, aku suka ikut ayah naik motor. Ayah nak pi mana pun aku nk ikut.

Kalo pi opis ayah, suma org panggey aku anak ayah. Hehehe...waktu praktikal pun praktikal kat Telekom cuma aku x dok department ayah ja...hehehe.

Kalo orang jarang nk rapat dgn ayah depa...aku consider diri aku close dgn ayah. Bukan saja aku mesti balik tiap2 minggu tapi ayah juga org yang paling byk bg aku support dlm apa yg aku buat selain drp mak dan hubby. Ayah dengan hubby mmg close la sbb depa partner business khemah (walopun modainya ayah yg kluaq..heheh...hubby kluaq modai tenaga ja). tima kasih ayah, sbb percayakan kami.

Aku berani celen, sapa yg dah kawen ayah tolong tepon gerak pagi? Muahahaha. I love you, ayah. Ayah mmg support minat aku dlm baking. Kalo aku byk order, ayah dgn mak mesti mai umah tolong aku siapkan order. Kalo aku kena mangkit awai sbb nk deko kek, ayah mesti kol aku ard 5a.m sbb jam loceng mmg dah x jln dgn aku kalo dh letih sgt. Hehehehe

Ayah sentiasa support aku, ayah sentiasa ada bila aku perlukan. Ayah jugak tempat hubby menumpang kasih selepas pemergian abah lebih kurang 25 tahun yg lalu. Hubungan ayah bertambah dekat bila ayah berkongsi tarikh lahir dgn anak. Tu br btoi nama cucu wawan...hehehe

Ayah, terima kasih...kasih sayang ayah takkan termampu adik balas. Always love you, ayah.



To hubby, semoga menjadi abah yg baik sebagaimana ayah. Thanks for loving us.

family pic raya 2009

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers