Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Sunday, January 29, 2012

Jumpa nenek ♥ dan Aku mahu terbang

Semalam hubby mai amik dr umah mak dalam koi 5 ptg. Hubby sampai sblm aku balik berjimba dgn mak dan adik...hehehe.

Smlm bwk adik pi AdilCap...nk tukaq institut memandu ke JV Cergas. Tp x le...sbb kena buat urusan dgn PakDin dulu. SO aku ckp la...aku x mau jumpak PakDin...sbb PakDin bapak kawan aku since primary skool. PakDin jugak baik dengan aku...aku x mau ruin relationship berpuluh tahun dgn family depa just sbb adik takut dgn PakDin....hehehehe. Sbb apa alasan yg hang nk bg pada PakDin...sbb PakDin dah ckp dia akan mai amik dan hantaq balik setiap kali. No excuse then...for me la.

Dr AdilCap ke CS sbb dia nk repair webcam. Pi STarmax, dia soh pi yg kat Patani Jaya sbb tech ramai kat sana. Pi sana lak...masa dah la limited...try macam ni x boleh...mcm nu x boleh...br aku tringatan kedai yg aku slalu pi kat Pekan Baru. Tapi kedai tu kena pi pg sabtu la sbb sabtu half day dan ahad tutup. Kedai tu murah sket dan supplier Acer.

Sblm kluaq pekena nasik dgn Saiful kat umah mak. Terbaeeek lah. Mak goreng lokan dgn sambai ikan daun kari. Sengkak kami 2 beradik makan....hehehe...sbb tu la kot bdn kami dua bak juara dlm family. Mak masak apa pun sebat sampai tersandaq...eheheh.

Dari umah mak kami teruih balik kota. Dah lama x jumpak tok dan anak pun bising lama x jumpak nenek. Kat umah tok ada Harizah, anak maknjang..temankan tok. Adik Ida balik umah mak la sbb ada org umah tok..hehehe.

Kami ajak tok pi makan mi udang.Tp tok x mau...nk masak nasik jugak...tok...tok...
Sblm makan nasik, aku kena serawa labu dulu..mmg dah lama lapaq serawa labu. Cax sampai sebelum kami makan malam...ok la...meriah sket...tambah2 bila Abraar bukak speaker...hahahaha.

Lepas mkn, layan cerekarama lak.

Aku suka sgt cerekarama smlm...AKU MAHU TERBANG...terbaek....dan lain drp yg lain...sapa x tgk...boleh try donload kat sini..tp sinopsis dia agak lari dr crita sbb mak dgn abang dia meninggal eksiden bukan kebakaran.

Aku sukakan friendship anak Rezki dgn Busran...susah nk jumpak friendship mcm tu dlm dunia la ni. ^_^



XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers