Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, January 24, 2012

Happy Birthday Aida ♥♥♥

pJumaat lepas, aku agak kelam kabut dengan orders and works yg menimbun sbb nk CNY..lagipun CMY shutdown for few days kan?

But, for my dear BFF...aku dgn Watty sempat celebrate besday Aida tanpa Nat kat Fish Manhattan. Asik Johnnys ja kan? Untuk Nat, len kali kita pi len ya...sian Nat.

Mmg pi dgn perut lapaq gial...kami amik set for 3-4...tp humaing aih....bukan tahap nk makan dah bila suma order mai, tahap menketedarah dah ni...hahahaha

Siap suruh bungkuih bawak balik lagi sbb sgt2 x mampu nk abeskan...sedap sangat....sampai hr ni pun dok terasa sedap lg...especially musel tu....muahahaha

muka lapaq



sumanya sedap....sup...mussel....adooiiii

platter ni yg bungkuih bwk balik ni

ngehngehngeh....
Sblm pi Sunway...we have Aida cut her cake...as requested....kek pelangi....

tempting? Mmg yummy...hahahah....dilapisi dgn cheese lak tu


I think I wanna make Opera cake for my anniversary or hubby's besday....hm....lets think...

XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers