Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Friday, October 09, 2009

6 years celebration in Celestica

Sedaq x sedaq dah 6 tahun aku di Celestica. 6 years ago on date 06/10/2003, aku report work together wif Aida and Kak Irah. Actually kami 11 org yg report work as CDMers. Nampak gayanya kami ni dah sign skim pencen la kot...

^_^

Thanks to Zamri for his decision to hired me and also thanks for giving me a lot of oppurtunity in my career including sent to Thailand and China. As of now, aku x bersedia nk travel sbb aku masih BF si lil' hero. Lagipun major site aku la adalah Kulim. China dah jadi minor site untuk aku after aku release Tejas to Ary.

Sebenarnya, aku x plan for this event. Aku cuma igt nk bakaq sebijik dua kek untuk makan2 dengan kengkawan. Tapi bila kengkawan tau (Aida, Kak Irah, Jamil, Kak Ros, Kak Ayu dan Kak Lina) they decided to join.

Sudahnya...jadik macam2 la. All are sudden.

Aku bakaq 2 bijik kek cokolat, Aida buat 2 bijik triffle, kak Irah bawak lemang dengan serunding bagai dan Jamil bawak ayaq kotak. Yang lain sama2 kongsi duit beli nasik ayam untuk team.

Rasa besh ja...

Persediaan sebelum event.

Apa si ibu mengandung ni buat?

Barisan para sponsor (x lengkap tu...)

Jamil, aku, kak Irah, Aida dan kak Ayu

Antara menu yg dihidangkan

Aida sibuk potong kek dayang senandung

Seronok aku tgk suasana ceria mcm ni

Stoknya si ibu mengandung ni...

Makan time

Thanks to Yazery for grooming while under his supervision.
Thanks to all bosses, I've ever reported to. Thank you very much.

2 comments:

Heart said...

terima kasih utk makanan percuma yg sedap2.len kali buat lagi noo.. ngeh ngeh

hijriah-hidayad-hiwayat said...

insya-Allah...pjg umur...murah rezeki...kami buat lagi...

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers