Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Monday, February 20, 2017

Travelog : Phuket - Krabi - Hatyai (Nov 27-Nov 30 2016) Part 2

Nov 28, Krabi

We reached Krabi around 5pm.

We booked Oscar Villa. This resort bukan tepi laut, tp kami pilih sbb harga yg agak rendah dan sbb pool.

Resort ni konsep villa dgn 2 bedroom per villa. Tp 1 mistake is, 1 bedroom to another bedroom x sesuai utk ipar duai. Untuk anak beranak ok la. Sbb there is no room to main bedroom, sub bedroom ada pintu.

Tp, ok la.

Pool x besar mana tp cukup dan sesuai la utk jumlah villa around.

Kebersihan, just nice.


If you can see, there is sub bedroom behind the wall, behind microwave.

From balcony


 

1 bathroom



Aku suka jugak sbb design dan konsep mcm mini apartmen.



Malamnya, ayah, mak dan bchik decided untuk berehat dibilik saja. Untuk their dinner, kakak call from room service ja. Mak cakap sedap.

Kami? Others? Decided to ronda2 Pekan Ao Nang. Sambil cari dinner, sambil cuci mata.

Out of all, we chose to have dinner at Bangboo Seafood. Taste? Bole la...husband cakap Asama Thai kat Central Square sedap lagi. Hahahahaha.

Tp deco restoren unik la. Maybe sebab namanya Bangboo, decorated with bamboo.
A bit pricy, for me.






 
 
Lepaih makan, kami ronda2 dekat penjaja jalanan berhampiran Masjid Ao Nang. Cer tgk lampu2 tu, lampu2 tu bertukar within certain timing with few colors.
 


Malam ni, kami x shopping apa2 pun. Just jalan2. Tu pun si kecik ni dah buat perangai, letih bagai.
Siap kena urut la...hahahaha...

 
video


We tasted Karbi famous pan cake. Rasa mcm roti canai  pisang di sapu nutella.
Anak sgt2 suka.

Ao Nang? Agak mendamaikan. Walopun org ramai tp terasa tenang. Bole cam tu?

 

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers