Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, January 20, 2015

2015 - Family Gateaway (Penang Day 2)

Second day...pagi2 lagi anak dah bising nak mandi kolam. Layan la mandi kolam 2 jam. Bukan main suka lagi kalo dapat main ayaq. Layankan ja...hihihi






















Dulu masa mai sini, berdua ja...la anak dah masuk darjah 1 pun. hihihi

Koi 11.30 dah siap untuk check out. Jumaat kan. So, time ada sikit constraint. ^_^

Next point is Toy Museum. Kalo ikutkan GPS, dekat ja dengan TM Resort tu. Rupanya dah tutup. Google lagi...rupanya dah pindah ke Teluk Bahang.

Sampai Teluk Bahang pun dah 12.45. Sudahnya, men x masuk. Kami2 saja masuk. Ye la...takkan nak masuk sat pastu kluaq pi solat Jumaat?

Entry untuk dewasa RM15, kanak2 RM10.

Its good to see kids enjoying their moments. Even myself pun exited tgk kartun2 zaman budak2 dulu. Even kartun zaman mak pun ada. Hihihihi

Cuma kat entrance tu kena clear sket kot. Sediakan tong sampah yg lebih besaq dan proper, ni pampers pun berselerak tepi tong sampah pasai x muat.

Lepaih tu, tempat parking, boh la tar. Ni masih dgn pasir...kawasan pun beralun. may be baru lg kot pindah. I dont know. Hope they will improve it. Other than that...I love this Toy Museum.


Can u see how excited , there are?







































































Acu excited watch her fav Sailormoon...hahaha






































































































Lepas habis solat jumaat, singgah makan di Balik Pulau. Sebelum ke akuarium FRI. Rupanya akuarium bukak sampai koi 5ptg ja. Sampai pun koi 5.10. Sudahnya, balik je la....lalu jambatan kedua. Hihihi...saja ja...sbb x pernah lalu lagi.

Nak ke Pulau Aman pun, perut kenyang lagi, Till next time la kot. Insya-Allah.




XOXO

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers