Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, January 06, 2015

2015 - Family Gateaway (Penang Day 1)


Paginya, lepas setel registration darjah 1 untuk anak, balik rumah....packing baju....jom relax sat.
 
Penang ja pun....1 malam ja....hihihi....poyo ja kan?
 
X kisah lah...janji bole cuti....hihihi
 
Last minit punya plan....kalo dak may be will have better plan. Anyhow...Alhamdulillah.
 
Kami just check in to TM Resort kat Tanjung Bungah, an apartment with 2 bedrooms.

 
 



Actually, sambil2 rehat...saja ja nk bagi anak2 mandi ayaq kolam. hihihihi...

p/s : ibu kena beli swimming suit lain utk anak. Always lupa nk beli lain. Dah kecik sangat dah.









 
Budak 2 org ni, kalo x mandi kolam...main game atau tab ja kejanya....aduhai....
 


Malamnya, siapkan diri nk kena kempiskan poket sebab acu nk makan passemboq kat Padang Kota. Manusia punya la ramai.

Mak ayah x ikut sama pi pdg kota sbb malaih dan x larat nk turun naik tingga 3 dengan tangga. Appara....lift pun tarak. Huhuhu.

Aku bukan fan passemboq...tp layankan je la.

Passemboq rm49





Kerang bakaq rm12



Pisang cheese rm5


 
 Kononnya lepaih makan, nak balik hantar dinner kat mak ayah, pastu nk pi ronda pasar malam Ferinngi. Dah sampai balik, masing2 ngantuk...naik lena je la jawabnya. Hihihi....

See ya in day 2 yg banyak pic ja...tp x banyak melilau pun....hahahah

XOXO

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers