Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Friday, June 29, 2012

Letih...

Minggu ni mmg minggu yg sgt meletihkan otak.



Sebab apa ya? Sebabnya minggu ni...pagi aku terima training, petang kena coordinate+bagi training. So rasa mcm penuh sgt kepala dan buat aku rasa sgt2 letih.

Insya-Allah minggu depan aku akan back to business..hehehe. Esok...jalan2 Perlis pulak...jom jalan2 sambil berehat...hehehe...

Tapi...ada apa ya kat Perlis? First of all...kena la pi umah mak su kan...lagipun dah janji. Insya-Allah sok sampai la. Aku lak nk tuntut janji dgn hubby, dr dok mengandung kat anak sampai anak dah 4 thn lebih dah...xdapat2 lagi aku punya sotong goreng tepung yg sedap tu...yummy...tu pun kalo jumpa lagi la kedai tu. hehehe

XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers