Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Monday, November 09, 2009

Happy Belated Birthday Acik Sarah, Along Afiq

Dah lama x update blog, entry pun dah berkurun br nk post.

Event ni sebenaqnya dah lepas lebih seminggu dah (Nov 1, 2009). Paksu buat birthday 2 org anak dia, Afiq (Nov5) dan Sarah(Sept 28).

Buat kecik2, panggil budak2 dan org2 kg ja. Setakat buat makan2...seronok bila berkumpul ramai2 kat umah tok ni....lama dah x balik...uhuhuhuh.

Aku balik berdua ja dgn anak. Aku buat 2 bijik kek. kek dayang senandung dan kek karot (dua2 ada resepi kat http://hijriah-cooking.blogspot.com).

Budak2 muda suka sgt kek Dayang Senandung tu dan org2 tua pulak suka sgt dgn kek karot.

Menu utama, bihun goreng, laksa, agaq2, coq jagung...lagi apa ek? Mcm byk gak....lupa lak...

Anak dok golek atas katil lagi...sblm balik umah mak tok

Lambatnya ibu siap...anak nk balik jumpak maktok dgn wawan nie....

Aqiel tgh mkn nestum

Sedapnya, nk sikit...

Sibuk di dapor

Tokcik nk wat apa tu?

Kek karot yg dipotong2

Bihun goreng




Ibu dgn Aqiel...masamnya Aqiel...

Makan2 time

Anak yg letih sbb meloncat sepanjang hari

Syoknya dia lena

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers