Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Monday, May 23, 2016

Travelog - Tganu Day 3, Kelantan Day 1 (31 Dis 2015)

Day 3 in Tganu.

Real reason why aku pilih hotel Tabung Haji is pool ni.
Mmg plan utk pagi ni, untuk bg anak mandi pool.

Mmg untuk dia enjoy.































Another big clap utk Hotel Tabung Haji is....breakfast dia yg sgt2 sedap dan superb. Anak mmg tamau breakfast sbb dia nk mandi.

Option sgt byk. Waiter pun sgt baik dan polite.

Aku mmg rekemen sapa2 nk stay kat Hotel ni (iklan free ni).

Kami mmg check out koi 12 tghari. Puaih la anak mandi.

Dari hotel, kami menuju ke Pasar Payang for liltle shopping.

Tak banyak aku shopping kat Pasar Payang. Just a few Thirts. Tatau nk membeli sebenarnya. Sbb rasa price mcm agak mahal.

Dari Kuala Tganu, kami menghala ke Kota Bharu untuk next destinasi. Walopun mulanya nk ke Kubu Kota Puteri. Tapi, decided to cancel sbb mcm dh lewat nk gerak ke KB.

Memandangkan hari tu is new year's eve, kami takut KB jem.


But, I have another place to stop by before KB.

Which is, Masjid Ulul Albab.
























Cantik sgt senibina masjid ni. Kalo org x jatuh hati...tatau la...






In kami, aku pilih Tune Hotel sbb btoi2 kat tgh KB. But, unfortunately, its not a good choice...sbb tadak reserved parking utk guest mcm kat Kuching.

Location mmg menarik sbb btoi2 depan KB Mall dan dekat dgn mcm2...tp disebabkan no reserve parking, sgt la susah nk dpt parking sbb KB Mall sentiasa teramat ramai org.

Aduhai la nasib.

If ada pilihan...in future...no more Tune Hotel in KB.


Macam biasa, bilik mmg la kecik. Ruang tepi yg ada...ngam2 utk solat ja.

Tp, nk makan...mudah. Sbb kat aras 1 ada restoren 24jam...rasanya ada JV dgn Tune Hotel.

Malam sambil tunggu sambutan tahun baru, lepas pusing2....kami lepak kat retoren ni.

Having supper la konon2 nya...price and taste not bad

I love the honey lemon dgn roti bakar. Simple yet nice.



Husband trying his first time of honey lemon.
He eagerly wanna try after seeing me really love this drink.


We just enjoy our New Year from Hotel.

Calm and relax.

XOXO


No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers