Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Wednesday, June 05, 2013

Puncak Mutiara Cafe aka Kampung Pelet

Hari ni, lunch hour...mcm biasa monthly luncheon with team. Tempat pilihan kali ni, Puncak Mutiara Cafe aka Kampung Pelet.



Kampung Pelet ni specialty dia mmg kambing dgn briani la.


Aku kalo order delivery atau pun makan sana musti lamb chop la pilihan hati aku. Kak Lina pun try lamb chop, Hadi dgn chic chop and the rest pilih Puncak Mutiara Special which is nasi briani dgn lauk ayam dan kambing, dalca, aiar asam dan jus.

Suasana situ sgt cozy. Nice view. Tp dgr kata mlm mmg gila ramai manusia serbu situ. Aku x pernah pi dinner. Selama ni pi lunch atau kol for delivery ja.



tapi delivery la ni min order rm80 dgn delivery caj rm5 ke rm10 ntah. dah lupa.

XOXO

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers