Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Thursday, May 10, 2012

Sunan Musafir ♥♥♥

Kesibukan keja kat opis yg melampau2 la ni buatkan aku rasa x lalu nk apdet blog atau ngadap pc lagi dah after whole day in front of lappy kat opis.

Balik umah, aku mmg nk lepak rehat atau baking ja...x mau sakit2 kepala layan laptop lg dah...kalo nk online pun sekadar dgn fon atau tab ja...kalo dgn lappy confirm sangkut berjam2...hehehe

Tp mlm ni aku nk apdet jugak2....hehehe...

Hadiah drp kawan sekolah dulu...Ku Aziruwaida....Thk u dear....love you so much.


Mmg x sabar nk mula baca dan apatah lagi nk abeskan....lengkapkan perjalanan idup Sunan.

Alhamdulillah..kerana dikelilingi oleh org2 yg sentiasa sayangkan aku.

XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers