Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Monday, June 14, 2010

Selamat Pengantin Baru Saiful&Shamila Part2


A week passed, br hari ni sempat nk cerita pasai wedding adik laki aku. First of all, congratulation again bro. Selamat Pengantin Baru, semoga hidup baru akan mematang hangpa 2 dlm menempuh alam rumahtangga. Banyakkan bersabar dan toleransi untuk hidup bersama, jgn buat hasty decision without thinking from all sides.

Lets watch all the pic snapped. Ni from my phone...nk tgk yg lain, ushar blog adik aku...di sini ya...tp ni pic sebelah pompuan la. bwh ni pic kenduri di pihak kami....



Aku sgt suka pic pakcik dukung anak ni..comey ja rasa...hehehe

Antara buah tangan utk para jemputan... 

set meja pengantin Raja kecik...Hafiy Syahmi
7 khemah tersusun...nama pun tuankhemah kan? hehehe org kuat dapur
paknjang nk buat acar Long tgh layan rombongan pengantin perempuan, makan chicken grill lagi...hehhehe bighead dgn princess Aqiel bila nk jalan ni? kek hantaran dr pihak perempuan
Anak kononnya tgh buat kerja la tu...  Aktiviti pemunggahan selepas kenduri  Pengantin tgh sembang dgn along dan papa   P'cik Ann kidnao tembikai yg dah buang kulit...heheh  menantu perempuan sulung keluarga kami...
tenaga kerja tgh berehat lepas 3 hari penat...

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers