Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, March 09, 2010

Happy Belated Birthday Mak

3/3/2010 lepas genaplah usia mak (MIL) 54 tahun. Doa kami semua, moga mak dipanjangkan umur dan bahagia selalu. Semua yg terbaik utk mak.

Terima kasih atas segala kasih sayang yang mak bagi pada aku sbg satu2nya menantu perempuan buat masa ni. Aku bersyukur sgt sbb dpt mertua sebaik mak. Mcm2 yg aku dgr pasai kisah mertua vs menantu dan Alhamdulillah...Allah kurniakan mak sbg MIL.

On that day, kami (aku&hubby), adik Ida (adik hubby), kak Ja (kakak hubby) dan baie (BIL hubby), hakimi (adik hubby) bawak mak makan kat Radix Oriental Cuisine. Restoran masakan cina. Saja aku pilih restoran ni sbb masakan dia lain drp yg lain. Hari istimewa, mkn pun kena lah istimewa sket....hehehehe

Masa masuk restoran tu perasan someone....rupa2nya ada wife cousin hubby. Rupanya dia dah tukaq dr Radix FC ke ROC. Oooooooo

Apapun...mlm tu mmg happening sgt. Mkn sampai mengah....maklum lah...mlm makan nasik... mana x sengkak...sampai umah...suma nk lena ja. x le angkat mata lagi dah....heheheh

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers