Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Sunday, December 20, 2009

Carnival SP

Semalam aku bawak anak pi Carnival SP sebab dpt tiket rega RM16 (asal RM25), sbb nya CELESTICA buat function kat Cinta Sayang. Memandangkan hubby sibuk dengan khemah2nya, aku bawakla si lil hero pi Carnival. Aku janji dengan Aida, Aida pi dengan hubby dan lil princess Adriana.

Tgk aku mengasuh...kena gilir2 nk solat pun. heheheh

Ready nk mandi dah 2 org budak kecik

Apa Acik Aida kerut2 dahi tu?

Dok cr posisi bagus ke sayang?

Isk...apa ni? X reti la nk pakai...pakai pampers ja x le ka ibu?


Sejuknya ayaq ni...brrrr

Tepuk2 ayaq...bg ibu basah sama

Jap anak nk buat terjun tiruk...cukup tinggi dak?

Mai la Adriana...kita terjun sama2



Uiks...dah x mau main dah?

X mau main dah...nk balik...sejuk ni. Jom la ibu...sejuk

Ibu ni...cepat la



Ibu ni...anak nk tukaq baju pun x bagi...bawak lari la kasut ibu

Yea...dah siap tukaq...x yah main ayaq lagi

Dahaga tau, ibu. Main ayaq ingat x letih ka?

Adriana pun dah siap tukaq...sbb mama dia nk pi shopping bj baru untuk dinner



Tgk...kaki dah kecut


Ngantuknya...letih




Ibu, masa untuk kerja....jangan malas2

No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers