Keluarga Besar Hj Mohd Rejab

Keluarga Besar Hj Mohd Rejab
Syawal 2016

Keluarga Besar Puan Zaiton

Keluarga Besar Puan Zaiton
Jan 2013 - Cameron Highland

Tuesday, September 24, 2013

Restoran Terapung Teluk Bayu

Ahad yg lepas, kami sekeluarga cuba 1 restoran yg dicadangkan oleh ayah. Walopun x jauh dr umah, tp mmg x pernah sampai atau tahu.

Ayah cuma tahu namanya, hubby pulak cuma tahu kawasannya. Sudahnya, pakcik GPS la yg tunjuk jalan...hahaha.


Restoren terapung ni sangat2 interesting, sbb lepas park keta, kena jalan kaki atas titi kayu. Separuh titi kat darat dan separuh lagi terapung atas ayaq. Lepas tu, bot kecik akan mai amik kita untuk ke restoren.

Anak mmg cuak tahan gaban la. Dan aku suka....hahaha...sbb anak dok diam dan x buas2....hahaha. Siap nangis, tamau pi situ dah.

Org x la ramai tp x putus orang. Masakannya mmg kena dengan selera aku, wallah...sedap sgt.

Kami amik siakap masak pedas siam, ketam masak telur masin, sup sayur, kailan ikan masin, telur dadar dan nasi goreng kampung untuk ayam. Semua masakan dia sedap, dan price is not bad.

Seafoodnya semuanya fresh. Ikan, nk masak br depa tangkap. Ikan dalam sangkaq ja.

1 pengalaman baru and aku really enjoy it. Aku tringin nk pi lagi...tp anak? Hahahaha.

Teluk Bayu ni, tempat feveret kaki pancing arrr...

Jom tgk few pic yg aku godek dr gugel...sbb pi malam, hp x berapa cntk nk snap. Kalo tau kwsn cantik...mesti bwk kamera...hehe

titi ni la kena jln sampai tgh sungai, sblm bot mai amik

Details...sila ke sini ya

UNTUK TEMPAHAN DAN KETERANGAN LEBIH LANJUT,SILA HUBUNGI:

019-5404943 :SYUKRI/SYUKUR/NAZRI
013-4440223 :ZAMRI

TELUK BAYU,BUKIT KECIL,
08000 SUNGAI PETANI,
KEDAH DARUL AMAN.

~aku buat iklan free...hahah~

XOXO



No comments:

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Pakej Meja Pengantin - Kg Bujang

Taman Sg Lalang

Taman Sg Lalang

Semeling

Followers